Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μάσα Φασούλα: Έκανε παραμύθι την περιπέτεια του γιού της


Διδάσκει αισιοδοξία, πίστη και αγάπη μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού που έγραψε με αφορμή την περιπέτεια υγείας του γιου της.
Η Μάσα Φασούλα μοιράζεται την πιο σκληρή πλευρά της ζωής γράφοντας για την «Ονειροχώρα του Γιαννάκη».

Η σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα, η οποία είχε αφοσιωθεί όλα αυτά τα χρόνια στον γιο της Γιάννη που αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι γι’ αυτή την απίστευτη περιπέτεια, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Εζησα στην Αμερική πέντε ολόκληρα χρόνια. Εκεί, μέσα στο νοσοκομείο, γεννήθηκε η ανάγκη να γράψω το παραμύθι. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την προσωπική μας περιπέτεια και από τον τρόπο και τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τα παιδιά» λέει η Μάσα Φασούλα στην «Espresso», η οποία παρά τον Γολγοθά που πέρασε στο πλευρό του μονάκριβου γιου της δεν έχει χάσει το χαμόγελο και την αισιοδοξία της

«Δεν θέλω να επεκταθώ στην ασθένεια. Δεν έχει άλλωστε σημασία. Σημασία έχει πως όταν υπάρχει πίστη, αισιοδοξία και αγάπη, όλα μπορεί να τα ξεπεράσει κανείς» τονίζει και εξηγεί για ποιο λόγο δεν εκδόθηκε το παραμύθι στην Ελλάδα: «Στην Αμερική κυκλοφορεί ήδη και μάλιστα δώρισα 2.000 αντίτυπα στο νοσοκομείο όπου ήμασταν. Η αλήθεια είναι πως όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, δεν ασχολήθηκα πολύ με το ζήτημα της έκδοσης του παραμυθιού, αφού έπρεπε να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες. Οταν αποφάσισα να βρω εκδοτικό οίκο εδώ, η κρίση μάς είχε χτυπήσει την πόρτα κι έτσι η διαδικασία της έκδοσης στη χώρα μας δυσκόλεψε. Θα ήθελα πολύ όμως να βρεθεί εκδοτικός οίκος που θα το αναλάβει και είμαι ήδη σε διαπραγματεύσεις».

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου