Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Η Kate Middleton και η υπνοθεραπεία για την εγκυμοσύνη


Στην... υπνοθεραπεία το έχει ρίξει η Kate Middleton καθώς η εγκυμοσύνη της εξακολουθεί να είναι δύσκολη:
μετά την νοσηλεία της για υπερέμεση, η δούκισσα του Cambridge λέγεται ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το φαγητό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πέντε μηνών εγκυμονούσα ταλαιπωρείται από πρωινές ναυτίες και η σχέση της με το φαγητό δεν είναι η καλύτερη.

«Εξακολουθεί ν' ανακατεύεται όταν βλέπει φαγητό. Νιώθει όπως όταν παθαίνεις δηλητηρίαση και το στομάχι σου έχει κλείσει... Ακλουθεί υπνοθεραπεία στην προσπάθεια να αποκτήσει ξανά μια υγιή όρεξη, γιατί της είναι πολύ δύσκολο να φάει ένα πλήρες γεύμα και χορταίνει πολύ γρήγορα», περιέγραψε σε αυστραλιανό περιοδικό η στενή φίλη της Kate Middleton, Jessica Hay.

Όπως πρόσθεσε η ίδια, η υπνοθεραπεία έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, καθώς η δούκισσα είναι πλέον πιο ανεκτική σε τροφές όπως το αβοκάντο, το μπρόκολο, η βρώμη και τα ροφήματα με γάλα.

«Το βασικό είναι ότι είναι πολύ ευτυχισμένη. Έχει δίπλα της όλη την οικογένεια και τον William και έχουν αρχίσει πλέον να χαίρονται πραγματικά την εγκυμοσύνη μετά από την τόσο δύσκολη αρχή», συνέχισε η Hay.

Πάντως, η Kate Middleton έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ, όπως έχουμε ήδη γράψει, αναμένεται να γεννήσει τον Ιούλιο.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου