Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σταρ που γέννησαν σε πισίνες!

Με αφορμή το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί με τη γέννα ή όχι του δεύτερου παιδιού της Kourtney Kardashian ας θυμηθούμε κάποιες σταρ που επέλεξαν να γεννήσουν με τη βοήθεια του νερού.
Αρχικά όλοι πίστευαν ότι η Kourtney Kardashian είχε γεννήσει αλλά ξεκαθάρισε ότι έχει αρχίσει και διαβάζει γι' αυτή τη μέθοδο γέννας γιατί την ενδιαφέρει πολύ. Στο παρελθόν λοιπόν τον τρόπο αυτό έχουν δοκιμάσει πολλές διάσημες σταρ.
Η Gisele Bundchen δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμπειρία του να γεννήσει στο σπίτι της μέσα στην μπανιέρα της το Δεκέμβριο του 2010. «Ήθελα να γεννήσω στο σπίτι. Ήθελα να είμαι ξύπνια και να καταλαβαίνω τι γίνεται την ώρα εκείνη, να ζήσω όλη την εμπειρία, δεν ήθελα να πάρω χάπια γι' αυτό και προετοιμάστηκα. Έκανα γιόγκα γι' αυτό και κατάφερα να γεννήσω ήρεμα στο σπίτι μου. Δεν πόνεσα καθόλου» , δήλωσε τότε η Gisele Bundchen.
Η Jennifer Connely έκανε το ίδιο το 2011 στη γέννα της κόρης της Agnes. Και η Thandie Newton επέλεξε το ίδιο και με τις δύο κόρες της, την Nico και τη Ripley χρησιμοποιώντας μια πισίνα. «Αισθάνεσαι ζωντανός σε κάθε σημείο του σώματος σου, είναι σαν να εκπέμπεις ηλεκτρισμό, σαν να δημιουργείς κάτι», ανέφερε η Connely.
Ανάλογη ήταν και η διαδικασία για την Pamela Anderson και την Selma Blair. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται μέσα σε μια πισίνα με ζεστό νερό. Λέγεται ότι όταν το παιδί γεννιέται στο νερό αισθάνεται πιο φυσιολογικά την απίστευτη αλλαγή από τους εννέα μήνες που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.


mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου