Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τζόρβας - Ατσιδάκου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!


Περιμένουν τον πελαργό η Χρυσαυγή Ατσιδάκου και ο Αλέξης Τζόρβας.
Το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου θα χαρίσει η όμορφη δικηγόρος στον άσο των γηπέδων αφού σε περίπου τέσσερις μήνες το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου και ο Αλέξης Τζόρβας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πέρσι το καλοκαίρι και τώρα περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή δικηγόρος διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι.

Ηδη το ζευγάρι έχει αρχίσει να αγοράζει τα πρώτα μωρουδιακά, ενώ πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τους συγγενείς και φίλους του.

Η Χρυσαυγή και ο Αλέξης τον τελευταίο χρόνο ζουν στο Παλέρμο της Ιταλίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή, ωστόσο πηγαινοέρχονται πολύ συχνά στην Ελλάδα για να βλέπουν τους δικούς τους.

Τόσο η Χρυσαυγή όσο και ο Αλέξης είναι τρισευτυχισμένοι, ενώ ήδη οι φίλοι τους τους στέλνουν τις ευχές τους μέσω του Facebook.

Οι δυο τους τόσο καιρό το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό αφού δεν συνηθίζουν να εκθέτουν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, ωστόσο όταν η κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς άρχισε να φουσκώνει δεν μπορούσαν να το κρύβουν άλλο.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου