Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Τα μαθηματικά της μπομπονιέρας

Ξέρετε πόσα κουφέτα πρέπει να έχει η μπομπονιέρα σας για να αφήσετε σε όλους...
καλή εντύπωση;Μπορεί να ακούγεται κάπως τραβηγμένο, σίγουρα όμως έχουν δει αρκετά τα μάτια σας όσον αφορά τους γάμους για να το πιστέψετε, μέχρι και να το καταλάβετε. Ο αριθμός των κουφέτων στη μπομπονιέρα που θα μοιράσετε, λοιπόν, διαφέρει σε κάθε περίσταση, ανάλογα με το είδος της μπομπονιέρας που θα επιλέξετε. Πάντα, όμως, πρέπει να είναι τόσος ώστε να μην φανείτε τσιγκούνηδες, αλλά ούτε και αφελείς νεόπλουτοι που το παρακάνουν.


Πρώτα απ' όλα ο αριθμός των κουφέτων πρέπει να είναι πάντα μονός και εξαρτάται από το είδος της μπομπονιέρας που επιθυμείτε, αλλά και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.


Αν, λοιπόν, είναι μια κρεμαστή μπομπονιέρα μπορεί να έχει και 3 κουφέτα. Αν είναι, όμως, τούλινη ή πουγκί, καλό είναι να έχει τουλάχιστον 7 κουφέτα (11 ακόμα καλύτερα) για να φαίνεται και πιο πλούσια.


Υπάρχουν πια πάρα πολλές γεύσεις κουφέτων και οι τιμές τους κυμαίνονται από 9 μέχρι 12 ευρώ το κιλό (1 κιλό αντιστοιχεί περίπου σε 200 τεμάχια). Καλό είναι τους καλοκαιρινούς μήνες να αποφεύγετε τα κουφέτα με σοκολάτα μέσα στις μπομπονιέρες, γιατί μπορεί να λιώσουν από την πολλή ζέστη για να καταστρέψουν τις μπομπονιέρες σας. Μπορείτε να τα βάλετε όμως στο τραπέζι των ευχών, μαζί με τις κάρτες ή το λεύκωμα που θα έχετε για να σας γράφουν οι καλεσμένοι την ευχή τους.


Queen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου