ΥΛΙΚΑ•
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
• 2/3 ζάχαρη
• 2 αυγά
• 1/2 ασπρισμένα και ψιλοκομμένα αμύγδαλα
• 1 και 1/2 φλιτζανιού αλεύρι
• 2 κουταλακια μπεικιν
• 1/2 φλυτ γαλα.
Για το σιρόπι:
• 1 φλ. ζάχαρη
• 1/2 φλ. νερό
• λίγο λεμόνι
• λίγο ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτετε τα αυγά και τα αμύγδαλα, μετα τα στερεά .
2.Βάλτε το χυλό σε αλευρωμένα και βουτυρωμένα φορμακια, ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα.
3.Οταν κρυώσουν τις σοροπιάζετε με ζεστό σιρόπι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου