Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Νεκρό μωρό 11 μηνών γιατί ο πατέρας το "ξέχασε" στο αυτοκίνητο!


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει
στην Ιταλία. Μια βδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο της μόλις 22 μηνών Έλενα (o πατέρας της την είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο για 5 ώρες), ένα αγοράκι 11 μηνών έχασε την ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!Ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για περίπου τρεις ώρες…

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κοντά στη λίμνη Τραζιμένο, σε μικρή απόσταση από την Περούτζια. Ο 41χρονος άνδρας ξεκίνησε από το σπίτι του προκειμένου να πάει τον μικρό Τζάκοπο στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Στην πορεία όμως κάτι συνέβη, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε στη δουλειά του, μιας και εργάζεται ως υπάλληλος σε ιστιοπλοϊκό.

Ξέχασε όμως ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο μικρός του γιος. Έτσι το άτυχο αγοράκι έμεινε από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι κλεισμένο στο αυτοκίνητο, με τον υδράργυρο να έχει φτάσει τους 30 βαθμούς!

Μόνο όταν επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητο του συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Αντίκρισε τον μικρό σε κωματώδη κατάσταση, και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ήταν όμως ήδη αργά. Το παιδάκι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο της Περούτζια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί πέθανε από καρδιακή ανακοπή, εξαιτίας της πολύωρης παραμονής του στον ήλιο. Ο 41χρονος, όπως και η σύζυγός του, δεν είναι σε θέση να δώσουν ακόμα κατάθεση στην αστυνομία καθώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ της απώλειας του γιού τους.

Ο Σέρτζιο και η σύζυγός του, η οποία είναι ψυχολόγος και κατάγεται από την Αλβανία, παντρεύτηκαν πρόσφατα και απέκτησαν πριν από σχεδόν ένα χρόνο το πρώτο τους παιδί, το Τζάκοπο.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου