Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Μαμάδες και μπαμπάδες της Ελληνικής showbiz με τα παιδιά τους

Επώνυμοι γονείς αλλά και οι νιόπαντροι
Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου -μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει γονείς, αλλά φάνηκαν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα- έδωσαν το παρών την Κυριακή στο πάρκο στο Γουδί μαζί με τα αγγελούδια τους, σε μια μέρα αφιερωμένη στους μικρούς και όχι μόνο.


Με αφορμή τη γιορτή που διοργάνωσε την Κυριακή γνωστή εταιρεία με πάνες, με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Καμπούρη, το παρών έδωσαν πολλές μανούλες από την ελληνική showbiz.


Ανάμεσά τους, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ολγα Λαφαζάνη που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μίλησε για ασκήσεις baby yoga στα μικρά τους, κάτι που είδαμε και στην πράξη.


Η «Espresso» σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη αυτή μέρα, που ήταν ντυμένη με χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, παρά την υψηλή θερμοκρασία.


Ο Νίκος Οικονόμου και η Ολγα Λαφαζάνη έπαιξαν με τη μικρή, όπως και οι υπόλοιπες μαμάδες.


Οσες βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ψυχολόγο και διατροφολόγο για να λύσουν όλες τις απορίες τους για την επιλόχειο κατάθλιψη, τον θηλασμό, την αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, τη σωστή διατροφή μαμάς και παιδιού.


Τα μικρά απόλαυσαν αυτή την μέρα στο πάρκο και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έπαιξαν με την ψυχή τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Φυσικά και οι γονείς τους ένιωσαν για λίγο παιδιά απολαμβάνοντας τη βόλτα τους με τα αγγελούδια τους.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου