Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο άνευ επαφής για την μέτρηση της θερμοκρασίας


THERMOFLASH LX26 – Θερμόμετρο υπέρυθρων, άνευ επαφής

Ιατρικό θερμόμετρο άνευ επαφής για την μέτρηση θερμοκρασίας από το μέτωπο ,χωρίς την χρήση αναλώσιμων.

Το άνευ επαφής βραβευμένο(βλ. βραβεία) θερμόμετρο υπερύθρων THERMOFLASH LX-26 του οίκου VISIOMED Γαλλίας, χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία των υπερύθρων (σύστημα ανίχνευσης υπερύθρων HEIMMANN).
Με αυτήν την τεχνολογία παρέχεται η δυνατότητα της μέτρησης της θερμοκρασίας μέσω της κροταφικής αρτηρίας από απόσταση περίπου 5cm.
To LX-26 είναι σήμερα το ιδανικότερο θερμόμετρο για μετρήσεις θερμοκρασίας χωρίς ρίσκο. Έχει αποδειχτεί ότι αυτή η μέτρηση θερμοκρασίας μέσω της κροταφικής αρτηρίας(ΚΑ),είναι ποιο ακριβής από την τυμπανική μέτρηση(αυτί),και πολύ πιο ανεκτή από την θερμομέτρηση από τον πρωκτό.(1)

Είναι το 1ο σε πωλήσεις θερμόμετρο στην Γαλλία, αφού είναι ένα εύχρηστο, ταχύτατο(0.5 sec), και υψηλής ακρίβειας θερμόμετρο, το οποίο έχει εφαρμογή παντού, όπoυ μία γρήγορη και ακριβής θερμομέτρηση είναι απαραίτητη:

· Στο σπίτι για την σωστή και γρήγορη μέτρηση θερμοκρασίας του μωρού σας κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας με το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να το ξυπνήσετε, ούτε να το ταλαιπωρήσετε για να του μετρήσετε την θερμοκρασία.
· Στο παιδιατρείο για μια κλινικά ελεγμένη, πιστοποιημένη και γρήγορη μέτρηση χωρίς να απαιτείται επαφή με τον ασθενή αποφεύγοντας έτσι και την διασπορά μικροβίων.
· Στον παιδικό σταθμό.
· Σε κλινικές.

Το THERMOFLASH LX-26 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την μέτρηση θερμοκρασίας δωματίου , βρεφικού μπουκαλιού ή νερού μπάνιου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. Ειδικά σχεδιασμένο για την μέτρηση θερμοκρασίας σώματος σε σχέση με την θερμοκρασία δωματίου.
2. Γρήγορες και ακριβής μετρήσεις αφού χρησιμοποιεί το σύστημα ανίχνευσης υπερύθρων HEIMMANN.
3. Ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας.
4. Απομνημόνευση των 32 τελευταίων μετρήσεων.
5. Φωτιζόμενη οθόνη ψηφιακών ενδείξεων.
6. Ενδείξεις θερμοκρασιών σε βαθμούς Κελσίου και Φαρενάιτ.
7. Αυτόματη παύση( εξοικονόμηση ενέργειας).
8. Μικρό, βολικό, εύκολο στην χρήση.
9. Εγγύηση 2 έτη ή 40000 μετρήσεις.

Σε υπέροχη τιμή....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου