Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μοναδική συσκευή ενδοεπικοινωνίας με σύστημα ανίχνευσης βρεφικής άπνοιας


ANGELCARE® AC 401 (με 2 αισθητήρες κίνησης)
ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΠΝΟΙΑΣ & ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Angelcare® AC 401 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία συνδυάζει ένα μοναδικό σύστημα αισθητήρων κίνησης και μία εξελιγμένη ενδοεπικοινωνία σε μία και μόνο συσκευή.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Η λειτουργία που διαφοροποιεί την Angelcare® AC 401 από όλες τις υπάρχουσες βρεφικές συσκευές της Ελληνικής αγοράς, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης οποιασδήποτε κίνησης του μωρού. Αυτό επιτυγχάνεται με τους αισθητήρες κίνησης (2 τετράγωνες πλάκες) οι οποίες τοποθετούνται κάτω από το στρώμα του παιδικού κρεβατιού. Το μωρό δεν έρχεται σε επαφή με καμία από τις πλάκες ή καλώδια. Κοιμάται όπως θα κοιμόταν και χωρίς την ύπαρξη της συσκευής.
Ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνήθως παραμένει ακίνητο. Το μόνο μέρος του σώματος που κινείται είναι ο θώρακάς του, καθώς αυτό αναπνέει.
Αυτή την ανεπαίσθητη κίνηση είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται οι 2 αισθητήρες κίνησης που έχουν τοποθετηθεί κάτω από το στρωματάκι του παιδικού κρεβατιού. Σε περίπτωση που για 20’’ δεν ανιχνευτεί καμία κίνηση τότε θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, δίνοντας σας το χρόνο να αντιδράσετε άμεσα σε ενδεχόμενο πρόβλημα (άπνοια, εισρόφηση, βρογχιολίτιδα, κρεατάκια κ.α.).

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (Αναλογική)
Η Angelcare® AC 401 διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Λειτουργεί όπως όλες οι συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Δηλαδή έχετε συνεχή λήψη και ηχητική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο παιδικό δωμάτιο.
Μέσω της λειτουργίας «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ», μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς την ευαισθησία του μικροφώνου έτσι ώστε η ενδοεπικοινωνία να ενεργοποιείται μόνο όταν το μωρό σας θα παράγει κάποιο ήχο (φωνή, κλάμα, βήχας κτλ). Με αυτή τη λειτουργία δεν ακούτε το διαρκές φύσημα από το μεγάφωνο που δημιουργεί η ασύρματη επικοινωνία και το σημαντικότερο είναι ότι η εκπομπή ραδιοκυμάτων γίνεται ελάχιστες φορές, μόνο όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας θορύβου.


πατήστε εδώ για να δείτε το προϊόν

1 σχόλιο:

  1. την πηραμε τον απριλιο του 2010 και το μονο αρνητικο της ειναι οτι κανει εναν ηχο σαν παρασιτα.
    ακους τα παντα, ακομα και αν το μωρο αλλαξει πλευρο:)
    βεβαια μπορεις να μειωσεις την ενταση ωστε να ειναι λιγοτερο ευαισθητη
    δυστυχως εχει εναν χρονο εγγυηση και εμας χαλασε μετα απο εναμισι χρονο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή