Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Σουφλεδάκια με φέτα: Εύκολη συνταγή


Σουφλεδάκια με βιολογική φέτα (ατομικά)


ΥΛΙΚΑ

500 gr  βιολογική φέτα 
250 gr βιολογική μαργαρίνη
500 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 ½  κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
5 αυγά
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
½  κουταλιά ζάχαρη
πιπέρι φρεσκοτριμμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα
Προσθέτετε τα αυγά ένα – ένα, και το αλεύρι και τα χτυπάτε όλα μαζί.
Στη συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι και συνεχίζετε να ανακατεύετε, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη.
Τρίβετε τη φέτα και τη ρίχνετε στο μίγμα μαζί με το δυόσμο
Τα ανακατεύετε με κουτάλι.
Ρίχνετε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, τις οποίες γεμίζετε μέχρι επάνω
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.



Ντίνα Κ
http://www.ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου