Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το μικρότερο μωρό - θαύμα ζυγίζει μόλις 240 γραμμάρια!

Τα μωρά είναι πάντα τόσο μικρά και τόσο εύθραυστα, που φοβάσαι να τα αγγίξεις. Φανταστείτε πόσο μάλλον στην περίπτωση της Μελίντα,
το παιδί – θαύμα που γεννήθηκε μετά από 24 εβδομάδες κύησης μόλις 240 γραμμάρια! Η μαμά της δεν μπορούσε να την ακουμπήσει για μήνες…


Η γενναία μπέμπα από τις ΗΠΑ είδε το φως της ζωής πολύ νωρίς. Δεκαέξι εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό, όταν η μαμά της αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τοκετό, λόγω υψηλής πίεσης.


Η Μελίντα, που ζύγιζε στην γέννηση της όσο δύο iphοne δεν το έβαλε κάτω! Χωρίς χάδια, αφού όλοι φοβόντουσαν να την πιάσουν, αλλά με πολύ φροντίδα από τους γονείς, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες τα κατάφερε!




«Είναι το μωρό-αστέρι μας, είναι το μικρότερο μωρό στο νοσοκομείο μας εδώ και τριάντα χρόνια», λέει ένας από τους γιατρούς της μικρής, ενώ η μαμά της παραδέχεται ότι οι περισσότεροι πίστευαν πώς δεν θα τα καταφέρει.


Η μικρή όμως, που για να καταλάβετε το μέγεθος της, ήταν όσο ένα κουτάκι σόδας, έδωσε μια πολύ γενναία μάχη και βγήκε νικήτρια μετατρέποντας τα δάκρυα αγωνίας των γονιών της σε δάκρυα χαράς. Πρόκειται για το τρίτο μικρότερο μωρό των ΗΠΑ.



star.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου