Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Cookies με 2 είδη σοκολάτας...Υammy!!

ΥΛΙΚΑ

225γρ βουτυρο
225γρ ζαχαρη
1 κροκο αυγου
1 βανιλια
250γρ αλευρι
Μισο κουταλακι σοδα μαγειρικη
125γρ πικρη σοκολατα σε νιφάδες
125γρ σοκολατα γαλακτος σε μικρα κομματακια

Εκτέλεση

Χτυπαμε το βούτυρο που βρίσκεται σε θερμοκρασια δωματιου και προσθετουμε λιγο λιγο τη ζαχαρη, μετα βαζουμε τον κροκο αυγου.
Κοσκινιζουμε το αλευρι και το ανακατεύουμε με τη σοδα και τη βανιλια. Τα προσθετουμε στο βουτυρο και τα χτυπαμε λιγο με το μιξερ και στη συνεχεια προσθετουμε τη σοκολατα.
Μετα πλαθουμε 2 με 3 μακροστενα σχηματα σαν μπαστουνακια και τα τυλιγουμε στο σελοφαν ένα ένα και τα βαζουμε ψυγειο για 50 λεπτα με 1 ωρα.
Μετα τα βγαζουμε από το ψυγειο, τα ξετυλίγουμε και τα κοβουμε ροδελες. Βουτυρώνουμε μια λαδόκολλα, την τοποθετουμε στο ταψι και πανω σε αυτή τα κουλουρακια.
Τα ψήνουμε για 15 λεπτα στον αερα ή σε αντισταση λιγο παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου