Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το φιλί - "ευχαριστώ" του Σάκη Ρουβα στην Κάτια

Με ένα καυτό φιλί στο στόμα της γυναίκας της ζωής του Κάτιας Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε τη χαρά του με τους δημοσιογράφους που τους περίμεναν χθες το πρωί έξω από το μαιευτήριο «Λητώ».
Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, με την Κάτια να δηλώνει ότι ο «πρίγκιπάς» τους πιο πολύ μοιάζει στην αδελφή του Αναστασία.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ζουν αυτές τις μέρες Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη. Το πρώην μοντέλο πήρε χθες το πρωί εξιτήριο από το μαιευτήριο κρατώντας τον μπέμπη τους στην αγκαλιά της, τυλιγμένο σε μια γκρι κουβερτούλα.

Στο πλευρό της, ο δημοφιλής τραγουδιστής που δεν μπορούσε στιγμή να κρύψει την ευτυχία του και ήταν συνέχεια χαμογελαστός. «Η Αναστασία περιμένει στο σπίτι και θέλω να γυρίσουμε να δούμε τις αντιδράσεις της. Της έχουμε πει ότι η μαμά πάει να φέρει το αδελφάκι σου και εσύ πρέπει να του δείξεις το σπίτι» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Η Κάτια Ζυγούλη, πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας και εκείνη το μυαλό στην κορούλα της, είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου μοιάζει πιο πολύ με την Αναστασία. Αμέσως μόλις πάμε σπίτι θα αφιερώσουμε χρόνο στην κόρη μας για να μην αισθανθεί παραμελημένη. Πήγαν όλα όπως ήταν θέλημα Θεού να πάνε».

Ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε πρωτίστως τους δημοσιογράφους για τις ευχές τους όλες αυτές τις μέρες: «Επειδή είχα τον χρόνο να παρακολουθήσω τις εκπομπές σας, ήσασταν όλοι πάρα πολύ τρυφεροί και γλυκύτατοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που το παρουσιάζατε».

Και από το μαιευτήριο... στο νυχτερινό κέντρο ο Sakis αφού την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα εμφανίζεται για τη χειμερινή σεζόν.

Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει είκοσι χρόνια καριέρας στη μουσική δημιουργώντας το πιο εξελιγμένο live music concept που έχει γίνει ποτέ και συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, τους Onirama, και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.



Espressonews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου