Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Είστε αγχώδης τύπος; Θα γεννήσετε κοριτσάκι!


Περισσότερες πιθανότητες να φέρουν στον κόσμο κορίτσι έχουν όσες γυναίκες …είναι αγχωμένες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ή και λίγο πριν τη "σύλληψη", σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Αν έχετε σκοπό να κάνετε οικογένεια και θέλετε να αποκτήσετε αγοράκι, καλύτερα να χαλαρώσετε γιατί... αν έχετε άγχος, το φύλο του μωρού πολύ πιθανό να μην είναι το προσδοκόμενο.
Η έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκάλυψε ότι όσες ανήκουν στο γυναικείο φύλο και έχουν άγχος για το σπίτι, την δουλειά και την ερωτική τους ζωή τις εβδομάδες ή και κάποιους μήνες πριν μείνουν έγκυες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να "συλλάβουν" κοριτσάκι.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το συμπέρασμα της έρευνας ενισχύει το γεγονός ότι σε περιόδους κρίσης, γεννιούνται λιγότερα αγόρια. Έτσι λοιπόν, το διαρκές στρες στη ζωή των γυναικών μεγαλώνει τις πιθανότητες να γεννήσουν κοριτσάκι.
Αυτό παρατηρήθηκε τόσο μετά το "χτύπημα" στους Δίδυμους πύργους στις ΗΠΑ, όσο και μετά το οικονομικό χάος που ακολούθησε την πτώση του τείχους στο Βερολίνο.
Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι απόλυτα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι μελετητές στη βρετανική telegraph, καθώς χρειάζεται να πραγματοποιηθούν περισσότερες και εκτενέστερες (έρευνες), για τη διαπίστωση αυτή
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου