Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Panes Cakes, τούρτες φτιαγμένες από πάνες.Ένα πρωτότυπο δώρο για νεογέννητα.











Panes Cakeswww.panescakes.gr    Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Ένα πρωτότυπο δώρο για  νεογέννητα.

Στην Αμερική, την Ινδία, την Κίνα και την  Ευρώπη είναι γνωστό εδώ και χρόνια! Εκεί πλέον αποτελεί έθιμο και  παράδοση. Πριν την γέννηση ενός μωρού οι φίλες και συγγενείς της μέλλουσας μητέρας οργανώνουν ένα πάρτυ Baby Shower έκπληξη για την μανούλα και της δωρίζουν Panes Cakes, τούρτες φτιαγμένες από πάνες.
Θυμάστε στο Sex and the City το baby shower που οργάνωσε η Carrie στη Charlotte? Baby Shower ονομάζεται, διότι λούζουν την μαμά με ευχές και δώρα για το μωρό. Οργανώστε και σεις λοιπόν μια έκπληξη στη καλύτερη σας φίλη που περιμένει να γίνει μανούλα και χαρίστε της μια τούρτα από την συλλογή των Panes Cakes. Να είσαι σίγουρη ότι η φίλη σας δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα είναι η πιο ωραία έκπληξη που θα της έχετε κάνει!
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.   Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
 Panes Cakes ”, «Πάνες Κέικς» ονομάζεται διότι οι τούρτες αυτές είναι φτιαγμένες από βρεφικές πάνες και είναι στολισμένες με χρήσιμα αντικείμενα για το μωρό και την μάνουλα, όπως κουδουνίστρες, σεντονάκια, κουβερτούλες, καλτσακια, σαλιαρίστρες, βρεφικά καλλυντικά, σαμπουάν, μπιμπερό, πιπίλες, αρκουδάκια, παπουτσάκια αγκαλιάς και ότι μπορείτε να φανταστείτε για να χρησημοιηθει από ένα μωράκι.
Οι  Panes Cakes λοιπόν έχουν γίνει μόδα και στην Ελλάδα. Συνεχώς οι απαιτήσεις για ένα χρήσιμο δώρο αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακό αυξάνονται με αποτέλεσμα οι Πάνες Κέικς, δηλαδή οι τούρτες φτιαγμένες από πάνες να κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερο! 
Οι Panes Cakes είναι ένα ξεχωριστό δώρο και το προτείνουμε:
  • για το παρτυ Baby Shower,
  • για το μαιευτήριο αντί ια λουλούδια που μαραίνονται ή αντί για μπαλόνια που ξεφουσκώνουν ή γλυκά που παχαίνουν ή για το νεογέννητο μωρό που έχει σαραντίσει,
  • ένα δώρο για να το χαρίσουμε στην βάφτιση που είσαστε καλεσμένοι και δεν θέλετε να πάρετε ένα φαρμάκι ή ένα παιχνιδάκι όπως παίρνουν όλοι,
  • για τον νονό που θα ξελαδώσει και θα λούσει το μωρό μετά την βάφτιση και θα χρειαστεί μια πάνα κέικ με εσωρουχάκια και διάφορα αντικείμενα για το λούσιμο.
Επαγγελματική δουλεία, εξαιρετικό αποτέλεσμα, προσιτές τιμές, τούρτες με αγάπη και φροντίδα προσφέρει η εταιρία Panes Cakes.
Panes Cakes,
www.panescakes.gr
6942 250 350. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου