Για να μην είναι νερουλή
Φτιάξατε σάλτσα, αλλά τα υγρά της ντομάτας ή το νερό που ρίξατε την έκαναν να είναι νερουλή; Τότε μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα και να «δέσει» η σάλτσα.
Λιώστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι σε ελάχιστο νερό και ρίξτε το στην σάλτσα που βράζει ή ρίξτε ένα μικρό κομμάτι πατάτας μέσα στη σάλτσα.Θα γίνει πηχτή και θα είναι έτοιμη να τη συνοδέψετε με τα φαγητά σας.
Λιώστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι σε ελάχιστο νερό και ρίξτε το στην σάλτσα που βράζει ή ρίξτε ένα μικρό κομμάτι πατάτας μέσα στη σάλτσα.Θα γίνει πηχτή και θα είναι έτοιμη να τη συνοδέψετε με τα φαγητά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου