Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Η εγκυμονούσα Shakira ημίγυμνη για φιλανθρωπικό σκοπό


Η Shakira παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πετάει τα ρούχα της και φωτογραφίζεται μόνο μ' ένα μπικίνι.
Στην αγκαλιά του συντρόφου της Gerard Pique που επίσης φορά μόνο ένα τζιν, η Κολομβιανή superstar φαίνεται πιο ήρεμη και πιο λαμπερή από ποτέ.
Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το πάρτι υποδοχής του μωρού του online κι αυτό όμως για φιλανθρωπικό σκοπό. Ως πρέσβειρα της UNICEF η Shakira θέλησε με το πάρτι αυτό να συλλέξει "δώρα" και χρήματα για τα παιδιά που υποφέρουν σε ολόκληρο τον κόσμο: εμβόλια, βρεφικές ζυγαριές, φάρμακα, σίτες κουνουπιών, τρόφιμα...

"Κάθε γονιός που περιμένει το παιδί του σε ολόκληρο τον κόσμο έχει τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα για το παιδί του. Ωστόσο δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες. Μαζί ξέρουμε πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό", λέει η Κολομβιανή σταρ και καλεί τους θαυμαστές της να ενισχύσουν την προσπάθειά της. Ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία γέννησης του γιου της, ωστόσο, το σπίτι που χτίζουν μαζί με τον Ρique στη Βαρκελώνη είναι έτοιμο να υποδεχθεί την οικογένεια. 

 

 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου