Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βάπτιση και γενέθλια για τη μικρή Αέλια!

Βάφτιση και γενέθλια μαζί για τη μονάκριβη κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.
Η μικρή μία μέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια θα κάνει την επίσημη βουτιά της στην κολυμπήθρα και θα πάρει το όνομα Αέλια, που στην ομηρική γλώσσα σημαίνει ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο στη 1.30 το μεσημέρι το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό θα στολιστεί για τη μικρή τους «πριγκίπισσα» απλά. Μάλιστα, όλα θα είναι σχετικά με τον ήλιο που έχει και άμεση σχέση με το όνομα της μικρής.

Οι νονοί της θα είναι τέσσερις πολύ καλοί φίλοι των γονιών της. Οι φίλες της Κατερίνας Καραβάτου, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου, και οι καλοί φίλοι του Κρατερού Κατσούλη, Ιερόθεος Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής.

Οι γονείς της σε συνεννόηση με τους νονούς επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να είναι όλα τέλεια γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Μάλιστα επέλεξαν δύο ειδών μπομπονιέρες, άλλες για τους μεγάλους και άλλες για τους μικρούς που θα δώσουν το «παρών».

Η Κατερίνα και ο Κρατερός περιμένουν φίλους τους από τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, αλλά και την Αθήνα και επειδή το θεωρούν σημαντικό που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους, θέλουν να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», επειδή ο ένας νονός της μικρής είναι από την Κρήτη, μετά τη βάφτιση θα προσφέρουν παραδοσιακά εδέσματα από τη Μεγαλόνησο αλλά και τσικουδιά για να πιουν στην υγειά της μικρής και να ευχηθούν τα καλύτερα.

Ταυτόχρονα θα κάνουν και τα γενέθλιά της, όπου μετά την ανακοίνωση του ονόματος, θα ακουστεί για πρώτη φορά: «Να ζήσεις, Αέλια, και χρόνια πολλά». Κάτι που αναμένεται να συγκινήσει ακόμη περισσότερο τους τρισευτυχισμένους γονείς της μικρής αλλά και τους οικείους τους που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το γεγονός.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου