Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ρόδος: 17χρονος έκανε απόπειρα βιασμού 11χρονης

Ένας 17χρονος προσπάθησε να βιάσει ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος οδήγησε το κοριτσάκι σε ερημική τοποθεσία στη Ρόδο, και αφού την χτύπησε προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της.


Όλα άρχισαν στην πίσω πισίνα ενός καταστήματος. Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος έπαιζε μόνος του με μια μπάλα και στη συνέχεια μαζί με έναν φίλο του κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί τους.
Η ίδια αρνήθηκε στην αρχή αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Εκείνος την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό. Η 11χρονη αντιστάθηκε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να της το κατεβάζει.


Ευτυχώς η μητέρα της αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και έτρεξε προς το σημείο, ενώ ο δράστης το ‘βαλε στα πόδια. Ωστόσο, το απόγευμα παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου.




Ο 17χρονος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Μάλιστα, δήλωσε ότι το μόνο που έκανε ήταν να την φιλήσει.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου