Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Cryo-Save με νέα Τιμολογιακή Πολιτική, προσιτή σε όλους!


Cryo-Save: Προσφορά στην Ελληνική οικογένεια
με νέα Τιμολογιακή Πολιτική, προσιτή σε όλους!

Τώρα, μπορούν όλοι οι γονείς να προσφέρουν το καλύτερο
για την Υγεία του παιδιού τους

Σε μία εποχή πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, μέσα σ' αυτό το πολύπλοκο και ρευστό σκηνικό, η Cryo-Save, η Διεθνής Οικογενειακή Τράπεζα Φύλαξης Βλαστικών Κυττάρων, σεβόμενη και αναγνωρίζοντας την κρίση που μαστίζει την Ελληνική οικογένεια, προχωρά σε ένα Νέο Πρόγραμμα αποπληρωμής 25 ετήσιων δόσεων, με στόχο να ενισχύσει τις νέες Ελληνικές οικογένειες, προσφέροντας σε όλους τους υποψήφιους γονείς τη δυνατότητα φύλαξης βλαστικών κυττάρων ομφαλίου λώρου, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Η Cryo-Save δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις οικογένειες και τα παιδιά τους και η υγεία τους αποτελεί κύρια προτεραιότητα των δραστηριοτήτων της. Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στους πελάτες της, χωρίς να κάνει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Για να ανταποκριθεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που η χώρα μας βιώνει, προσαρμόζεται και εγκαινιάζει μια νέα πολιτική τιμών: τη δυνατότητα αποπληρωμής σε 25 ετήσιες δόσεις. Πιο αναλυτικά, ένα ζευγάρι που θα επιλέξει να φυλάξει τα βλαστικά κύτταρα του νεογέννητου παιδιού τους στην Cryo-Save με τη νέα αυτή επιλογή θα μπορούν να πληρώσουν ένα μικρό ποσό μια φορά το χρόνο και όχι να προπληρώσουν την υπηρεσία επεξεργασίας και φύλαξης εφ’ άπαξ. Έτσι ο καθένας θα είναι πλέον σε θέση να ανταπεξέλθει οικονομικά και να επιλέξει την Μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία φύλαξης βλαστικών κυττάρων ομφάλιου λώρου της αγοράς. Τώρα, όλοι οι γονείς θα μπορούν πλέον να προσφέρουν το καλύτερο για την Υγεία του παιδιού τους!

Ο Arnoud van Tulder, Διευθύνων Σύμβουλος της Cryo-Save, αναφέρει: «Ήταν σημαντικό για εμάς να προσαρμόσουμε τις δυνατότητες πληρωμής, ανάλογα με τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα των υπηρεσιών μας από την μεταφορά μέχρι την τελική επεξεργασία και φύλαξη».


Η Cryo-Save σήμερα…
Η Cryo-Save διαθέτει μεγάλο ιστορικό επιτυχημένων μεταμοσχεύσεων και τα μεγαλύτερα μεταμοσχευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο έχουν αποδεχθεί τα δείγματα από τα εργαστήριά της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είναι αναγνωρισμένη από τις αρμόδιες αρχές ως Τράπεζα Ιστών και Οργάνων. Περισσότερες από 200.000 οικογένειες έχουν επιλέξει την Cryo-Save για την φύλαξη των βλαστικών κυττάρων των παιδιών τους. Μεταξύ άλλων εργαστηρίων, σε τρεις ηπείρους, η Cryo-Save διαθέτει εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας στο Niel του Βελγίου, έκτασης 5000 m2 και αποθηκευτικής ικανότητας 1.000.000 δειγμάτων. Σήμερα, με περισσότερα από 10 χρόνια διεθνούς εμπειρίας, η Cryo-Save πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας των τεχνικών επεξεργασίας και κρυοσυντήρησης του ιστού και του αίματος ομφάλιου λώρου.


Επικοινωνία
Cryo-Save: +30 210 6899200
gr@cryo-save.com
www.cryo-save.com/gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου