Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μακρυπούλια: Έτοιμη να γίνει μαμά;

Η Ζέτα Μακρυπούλια ευδιάθετη και φανερά ανανεωμένη μίλησε για τις διακοπές με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την εγκυμοσύνη.


«Βέβαια και θα πάω διακοπές. Εντάξει δεν κουράστηκα πολύ αυτό τον χειμώνα , αλλά θα πάω σίγουρα διακοπές. Δεν έχω προγραμματίσει τι ακριβώς θα κάνω, αλλά κάποια στιγμή θα πάω και στην Κύπρο».


Όσο για τα επαγγελματικά της, δήλωσε πως «υπάρχουν ,αλλά δεν μπορώ να σας τα ανακοινώσω αυτή τη στιγμή μέχρι να σιγουρευτώ ότι τελικά θα γίνουν, για θέατρο και για ταινία με βλέπω». Και συμπλήρωσε πως «ο απολογισμός αυτής της χρονιάς ήταν ανατρεπτικός. Δουλειές που ήταν να γίνουν δεν έγιναν. Κάθε εμπόδιο για καλό. Έρχεται ο επόμενος χειμώνας».


Πως είναι η σχέση της με τον Μιχάλη; «Είναι πολύ ωραία και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα καλύτερα» απαντά η Ζέτα.


Λέει ευχαριστώ στη μαμά της η Ζέτα; «Ευχαριστώ της λέω, αλλά με τη γενική έννοια της το δείχνω περισσότερο με τις πράξεις. Προσπαθώ όσο μπορώ να της κάνω τη ζωή λίγο πιο ξεκούραστη».


Στην ερώτηση «πότε μια γυναίκα αισθάνεται ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά», μες στα χαμόγελα απαντά «όταν μείνει έγκυος;; δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό. Κάποια στιγμή θα γίνει».


Τέλος, μίλησε και για την επιχείρηση στην Πάρο με τα παγωτά λέγοντας πως «είναι ενός φίλου και είναι πολύ ωραίο όπως το έφτιαξε. Τρώω παγωτά, μου αρέσουν πάρα πολύ.


madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου