Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η βάφτιση του γιου της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Το γεγονός της showbiz το Σαββατοκύριακο ήταν η βάφτιση του γιού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
Ολοκληρώθηκαν τα βαφτίσια με νονούς τον Νίκο Χατζηνικολάου την Κρίστι Τσολακάκη ,που έχουν παντρέψει το ζευγάρι, και τον Γιώργο Παράσχο, γυναικολόγο της Φαίης και προσωπικό φίλο του ζευγαριού.


Μία γλυκιά έκπληξη περίμενε και τους καλεσμένους. Η μπομπονιέρα του μικρού πρίγκιπα ήταν μία τσάντα θαλάσσης με διάφορα γλυκά μέσα.


Πολλά ήταν τα γλειφιτζούρια και τα μπεζεδάκια πάνω στα τραπέζια αλλά την παράσταση έκλεψε η μπομπονιέρα , σε σχήμα τσάντα θαλάσσης με πολλά γλυκά μέσα.


Εκατόν πενήντα φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Γιώργου Παράσχου ενώ για τους καλεσμένους είχαν ετοιμαστεί catering με λιχουδιές και παραδοσιακά από την Τήνο, όλα υπό την επίβλεψη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.


Σε όλο το χώρο του σπιτιού υπήρχαν ορτανσίες και τριαντάφυλλα ενώ στην διακόσμηση της εκκλησίας κυριάρχησε το λευκό και το σιέλ.


Δεν έλειψαν και τα φαναράκια και τα καραβόσκοινα που δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα.


Η διακόσμηση της εκκλησίας ήταν στα χρώματα του λευκού και του σιέλ, ο μικρός Ιωάννης έκανε την έκπληξη και δεν έκλαψε καθόλου ενώ όλοι ήταν ευδιάθετοι για το χαρμόσυνο γεγονός.


Το ζεύγος πριν από λίγα λεπτά βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο χώρο που θα γίνει η γιορτή της βάφτισης του μικρού Ιωάννη.


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει , πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι και φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στην Τήνο για να τιμήσουν τον Λιάγκα Τζούνιορ. Μεταξύ αυτών οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Άκης Πετρετζίκης , Όλγα Λαφαζάνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή , Δημήτρης Μάρκος, Τένια Μακρή.


Από χθες το βράδυ όμως οι φίλοι του ζευγαριού κατά την βραδινή τους βόλτα στην Τήνο έδωσαν τις ευχές τους για τον «πρίγκιπα» της Φαίης και του Γιώργου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Λαφαζάνη ήταν μερικοί από αυτούς.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου