Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Στο σπίτι της Brooke Shields

Η ηθοποιός ανοίγει το σπίτι της στο East Village. Πριν από κάποια χρόνια η Brooke Shields, που στα 47 της χρόνια έχει...
πίσω της μία καριέρα που πολλοί -πολύ μεγαλύτεροί της- stars θα ζήλευαν, υπέστη ένα σοκ όταν, το σπίτι που μοιραζόταν μεγαλώνοντας με την μητέρα της, στο Upper East Side του Μανχάταν, πουλήθηκε και τα αντικείμενα που αυτό είχε μέσα βρέθηκαν σε αποθήκη. «Ήμουν πολύ στεναχωρημένη», δηλώνει η ίδια στο περιοδικό Architectural Digest, για το οποίο άνοιξε και τις πόρτες του σπιτιού της, «και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα παρείχα, για τις κόρες μου, ένα σπίτι με ιστορία. Ήθελα να δημιουργήσω, για αυτές αλλά και για εμάς, έναν χώρο γεμάτο προσωπικότητα».


Όταν, πριν από τέσσερα χρόνια, ψάχνοντας μαζί με τον άντρα της, Chris Henchy, ένα σπίτι για την οικογένειά τους, έπεσαν πάνω στην -φτιαγμένη από τούβλα-, τετραώροφη κατοικία στο East Village, ήξερε ότι αυτό θα γινόταν το σπίτι τους. «Χρειαζόταν ολοκληρωτική ανακαίνιση, αλλά μόλις περιηγήθηκα λίγο στους χώρους του μπορούσα να δω το μέλλον μας εδώ μέσα. Είδα την μπανιέρα μας δίπλα στο παράθυρο, το playroom για τις κόρες μας στον επάνω όροφο, την ευρύχωρη κουζίνα- τραπεζαρία με το μεγάλο μπαλκόνι. Ένιωσα μία σιγουριά σπάνια για μένα –ως Δίδυμος έχω πάντα δεύτερες σκέψεις- αλλά, για πρώτη φορά, ένιωσα κατασταλαγμένη».


Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου