Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Μια ακόμα ιδέα για τα αυγά που περίσσεψαν

Μια συνταγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σάντουιτς απλά προσθέτωντας μαρούλι και τομάτα αλλά και σε σαλάτες...






Υλικά


1 μικρό κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
8 αυγά βραστά
1 σέλερι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ μαγιονέζα
2 κουτ. άνηθος
2 κουτ.μουστάρδα
2 κουτ. χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι




Εκτέλεση


1. Σε ένα μικρο μπωλ, ρίξτε παγωμένο νερό και παγάκια και βάλτε το κρεμμύδι για 15 λεπτά, ώστε να φύγει η αψάδα του. Σουρώστε το και στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας.
2. Καθαρίστε τα αυγά και κόψτε τα στα 6.
3. Αναμείξτε το κρεμμύδι, το σέλερι, την μαγιονέζα, τον άνηθο, τη μουστάρδα, το λεμόνι και το αλάτι.
4. Προσθέστε τα αυγά στο παραπάνω μείγμα και ανακατέψτε απαλά. Διορθωστε τη γεύση με πιπερι αν χρειάζεται.


Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου