Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αννίτα Ναθαναήλ: "Μαριέττα, εύχομαι να κάνεις κορίτσι!"


Ευχές στη Μαριέττα Χρουσαλά για την εγκυμοσύνη της!
Η Αννίτα Ναθαναήλ έστειλε στην έγκυο φίλη της τις πιο θερμές ευχές της, μέσω του Twitter, επιβεβαιώνοντας την «Espresso» που δημοσίευσε πρώτη τη χαρμόσυνη είδηση.


Με το που έγινε γνωστό ότι η Μαριέττα Χρουσαλά διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της πολλές φίλες της παρουσιάστριας έσπευσαν να της ευχηθούν στέλνοντάς της συγχαρητήρια και ευχές με κάθε μέσο. Ανάμεσα στα άτομα που τη συνεχάρησαν δημόσια είναι η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία της έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα στο Twitter: 


«Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι ολόψυχα την πιο γλυκιά, χαλαρή, stress free εγκυμοσύνη! ...Και να ’ναι κόρη».


Οπως γράψαμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» με τον τίτλο «Περιμένει τον πελαργό η Μαριέττα», το οποίο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, «η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, αφού δεν έχει περάσει το διάστημα που απαιτείται για να είναι ανακοινώσιμο το γεγονός». 


Απόδειξη ότι σε όλες τις κλήσεις που έχει δεχτεί η Μαριέττα προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα η απάντησή της είναι ότι δεν θέλει να πει τίποτα αυτή τη στιγμή κι ότι θα δώσει συνέντευξη στο άμεσο μέλλον. 


Με άλλα λόγια, η ευτυχία έχει χτυπήσει την πόρτα του ζεύγους Πατίτσα - Χρουσαλά και σε ένα-δυο μήνες, όταν θα μπορούν να μοιραστούν τη χαρά τους, οι μέλλοντες γονείς σίγουρα θα μιλήσουν δημόσια για το πώς νιώθουν που ο πελαργός πραγματοποίησε την επιθυμία τους και θα τους φέρει το πρώτο τους παιδάκι. 


Οσο για το αν θα είναι γιος ή κόρη, αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία, αφού, όπως έχει δηλώσει η Μαριέττα, θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά!


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου