Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το 1/3 των 17χρονων επισκέπτονται πορνό ιστοσελίδες!

Ενώ πριν κάποια χρόνια τα παιδιά χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές μόνο για παιχνίδι, τώρα φαίνεται πως η χρήση του διαδικτύου έχει...
πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail τέσσερις στους πέντε εφήβους ηλικίας 16 ετών μπαίνουν σε site με πορνό περιεχόμενο τακτικά ενώ ένα στα τρία παιδιά ηλικίας δέκα ετών έχουν δει σκληρό πορνογραφικό υλικό.
Επίσης αναφέρει ότι περισσότερο το ένα τέταρτο αυτών υποβάλλονται σε θεραπεία σε μεγάλη κλινική για τον εθισμό στην online πορνογραφία. Υπάρχουν φόβοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ότι η συνεχώς αυξανόμενη πορνογραφία στο Internet προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις των εφήβων. Οι γονείς θα πρέπει να τοποθετούν φίλτρο στους υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους εφόσον είναι πολύ εύκολο αυτά να «σκοντάψουν» χωρίς να το θέλουν σε κάποια σελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Επιπλέον πάνω από το 60% των παιδιών ηλικίας 11 έως 16 ετών έχουν πρόσβαση στο internet από υπολογιστή στο δωμάτιο τους ενώ πριν από έξι χρόνια ήταν 30%. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το 41% των παιδιών ηλικίας 7-10 ετών μπορούν να έχουν πρόσβαση στο internet από τα δωμάτιά τους, ποσοστό τετραπλάσιο σε σχέση με το 2008.


mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου