Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η Σίντι Κρόφορντ "ζηλεύει" την κόρη της

Γεμάτη υπερηφάνεια αλλά και ολίγη… ζήλια είναι για την κόρη της, Κάια, η Σίντι Κρόφορντ, η οποία στηρίζει την -«άγουρη» κατά πολλούς- εμπλοκή της μικρής στο μόντελινγκ.



«Κοιτάζω την κόρη μου και σκέφτομαι: "Εχεις την επιδερμίδα που είχα και τη θέλω πίσω. Εχεις τα πόδια που είχα παλιά και τα θέλω πίσω! Εχεις τα μαλλιά που είχα και τα θέλω και αυτά!" Ομορφαίνει όλο και περισσότερο και ξέρεις…» εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή της η 46χρονη σήμερα Σίντι, η οποία έχει δώσει τη σκυτάλη της καριέρας της στην 11χρονη που έχει ήδη κάνει μια φωτογράφηση για τον οίκο Versace.


Πάντως, σπεύδει να συμπληρώσει πόση χαρά της δίνει αυτή η νέα φάση της ζωής της κατά την οποία «όλα είναι πιο εύκολα». Υπογραμμίζει μάλιστα ότι βασίζεται στη στήριξη της οικογένειάς της για να ξεπεράσει τις φάσεις που νιώθει ανασφάλεια για την εμφάνισή της.


Η παντρεμένη με το πρώην μοντέλο Ραντ Γκέρμπερ και πρώην σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ έκανε μάλιστα και μια σπάνια αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος άφησε την οικογένειά του όταν η Κρόφορντ πήγαινε σχολείο. Αποκάλυψε ότι δεν σταμάτησε ποτέ να επικοινωνεί μαζί του, συμπλήρωσε ωστόσο ότι ένιωθε πάντα μέσα της αντιπάθεια για το πρόσωπό του.


«Υπήρξαν στιγμές που δεν τον ήθελα στη ζωή μου, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν ήξερα πού ήταν και τι έκανε. Ηταν πολύ σκληρό για εμένα το γεγονός ότι άφησε τη μητέρα μου. Οπότε έγινα έξαλλη μαζί του. Με διάφορους τρόπους αυτή η συμπεριφορά του πατέρα επηρεάζει τις σχέσεις μιας κόρης με τους άνδρες γενικότερα. Ισως σε κάνει να μην τους εμπιστεύεσαι και τόσο» εξήγησε.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου