Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Άφησε έγκυο την υπάλληλο του και έπειτα την απέλυσε!


Ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο απλός κόσμος στην οικονομική κρίση η οποία άλλαξε την καθημερινότητα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων και έφερε σε αδιέξοδο πολλούς συμπολίτες μας. Εξάλλου, και ως λαός έχουμε πολλά «κουσούρια» αλλά μας αναγνωρίζεται ότι από φιλότιμο και ανθρωπιά… άλλο τίποτα!

Ωστόσο, στην περίπτωση του 50χρονου επιχειρηματία από την Πάτρα αυτά είναι μάλλον… ψιλά γράμματα. Σύμφωνα, με την εφημερίδα «Ρεπόρτερ της Πάτρας», στην οποία έκανε καταγγελία η έγκυος γυναίκα, η ίδια είχε αποκτήσει ερωτική σχέση με το αφεντικός της ενόσω εργαζόταν στο κατάστημά του.

Πριν από λίγο καιρό, η νεαρή γυναίκα ανακοίνωσε στον 50χρονο επιχειρηματία ότι περιμένει στο παιδί του! Ο ίδιος κάθε άλλο παρά χάρηκε με το νέο και της ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμούσε μια εγκυμοσύνη. Η ίδια, ωστόσο, χωρίς πολύ σκέψη του διεμήνυσε ότι θα κρατήσει το παιδί.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, άρχισε από εκείνη τη στιγμή να της ασκεί ψυχολογική πίεση και να την απειλεί καθημερινά πως θα την διώξει από τη δουλειά εξαιτίας της απόφασής της να κρατήσει το παιδί. Η νεαρή γυναίκα, όμως, ήταν αποφασισμένη. Το ίδιο, ωστόσο, ήταν και ο πρώην εραστής της ο οποίος δεν υπολόγισε τελικά ούτε το νόμο (η νομοθεσία απαγορεύει την απόλυση εγκύου) ούτε το γεγονός πως η νεαρή κοπέλα κυοφορεί το παιδί του!

Έτσι, έδιωξε τη νεαρή κοπέλα από τη δουλειά για να την τιμωρήσει για το «σφάλμα» της! Η ιστορία, πάντως, αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού η εγκυμονούσα κοπέλα όχι μόνο θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αλλά και θα ζητήσει τεστ DNA από τον 50χρονο καταστηματάρχη…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου