Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πώς θα είναι σήμερα ο μικρός Μπεν; Βίντεο


Η ιστορία του μικρού Μπεν που χάθηκε σε ηλικία μόλις δύο χρονών είχε συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.


Πρόκειται για μια από τις μακροβιότερες ιστορίες εξαφάνισης καθώς αν και έχουν περάσει 21 χρόνια από την ημέρα της εξαφάνισής του, παραμένει άλυτο μυστήριο.

Ήταν 24 Ιουλίου του 1991 όταν χάθηκαν τα ίχνη του από την Κω.

Εκείνη την μέρα ο μικρός Μπέν έμεινε με τους παππούδες του στο σπίτι τους ενώ η μητέρα του είχε πάει στην εργασία της σε ένα κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής. Ο μικρός Μπέν εκείνο το μεσημέρι έπαιζε στην αυλή και κοντά στην αυλόπορτα του σπιτιού των παππούδων του.

Οι ηλικιωμένοι κάποια στιγμή πηγαίνουν για μεσημεριανό και η γιαγιά του που τον πρόσεχε αφαιρείται για λίγες στιγμές. Και τότε έγινε. Ο Μικρός Μπέν βγαίνει από την πόρτα και χάνεται. Ήταν 2 και μισή το μεσημέρι...

Άρχισαν να ψάχνουν για χρόνια πολλά αλλά τελικά δεν βρήκαν τίποτα…

Το πορτραίτο του παιδιού τυπώθηκε σε χιλιάδες αφίσες και κολλήθηκε στα κεντρικότερα σημεία δρόμων…

Εντωμεταξύ τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγους μήνες το φωτογραφικό ντοκουμέντο  της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη που ασχολήθηκε με το θέμα αυτό σε πάρα πολλές εκπομπές της. Ειδικοί σχεδίασαν την εικόνα του Μπεν όπως θα είναι σήμερα σε ηλικία 22 ετών…

Μάλιστα μέχρι το Χόλυγουντ έφτασε η υπόθεση και ηθοποιοί όπως ο Τομ Κρουζ τέθηκαν επικεφαλής στον αγώνα εξεύρεσης του παιδιού.

Τέλος αμερικανικές εταιρείες παραγωγής σκέφτονται το ενδεχόμενο να κάνουν ταινία την υπόθεση αυτή και έχουν προσεγγίσει την Αγγελική Νικολούλη για να τους βοηθήσει καθώς και την οικογένεια του παιδιού.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ελένη" στον Alpha...



star.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου