Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κρήτη: 15χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της


Στιγμές μαρτυρίου στα χέρια δύο ανδρών έζησε, όπως καταγγέλλει, μία κοπέλα 15 ετών σε χωριό του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το Cretalive, η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην πλατεία του χωριού της, την πλησίασαν δύο νεαρής ηλικίας άνδρες -αθίγγανοι- και της έπιασαν την κουβέντα, λέγοντάς της ότι γνωρίζουν τον πατέρα της, καθώς είχε αγοράσει από αυτούς κουβέρτες.


Η 15χρονη σύμφωνα πάντα με την καταγγελία πήγαινε προς το ψιλικατζίδικο του χωριού, ενώ την ακολούθησαν οι δύο άνδρες. Το κατάστημα ήταν κλειστό και οι δύο φερόμενοι ως δράστες έπεισαν την ανήλικη να τους ακολουθήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά στην παιδική χαρά του χωριού.


Στο ερειπωμένο, όμως, σπίτι οι δύο άνδρες δεν έδειξαν τις κουβέρτες και τα προικιά όπως είχαν πει στην κοπέλα για να τους ακολουθήσει, αλλά την πλησίασαν κι αρχικά τη θώπευσαν. Στη συνέχεια όπως είπε, βιάστηκε και από τους δύο, ενώ αμέσως μετά οι φερόμενοι ως δράστες έφυγαν.


Η 15χρονη πήγε στο Α.Τ Μοιρών όπου ανέφερε το περιστατικό και έδωσε κάποια στοιχεία περιγράφοντας τους δύο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ανέφερε ότι οι δυο φερόμενοι ως δράστες έφυγαν από το σημείο με ένα αυτοκίνητο ασημί χρώματος στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα με αυτά τα χαρακτηριστικά, στα οποία επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί , πακιστανικής υπηκοότητας. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου όμως δεν αναγνωρίστηκαν από την 15χρονη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, περαιτέρω εξετάσεις θα γίνουν από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες της κοπέλας.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου