Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για παιδιά


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά, ξεκινά
Πανελλήνιο Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για παιδιά.

Αφετηρία μας η πλατεία Συντάγματος 17 έως και 19 Φεβρουαρίου.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως ανακοίνωσε κατά την παρουσίαση των στόχων του για το 2012, ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν παροχής προληπτικής ιατρικής σε όλη την Ελλάδα. http://www.hamogelo.gr/4-1/972/Apologismos-toy-ergoy-gia-to-etos-2011 .
Αφετηρία μας η πλατεία Συντάγματος, όπου οι τρεις κινητές ιατρικές μας μονάδες, θα βρίσκονται από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Η ενέργεια πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.
Οι μονάδες στελεχωμένες με εθελοντές γιατρούς καθώς και εργαζόμενους του οργανισμού μας, θα παρέχουν ιατρική προληπτική εξέταση στις παρακάτω ειδικότητες:
Παιδιατρικό
Οδοντιατρικό
Ωτορινολαρυγγικό
Οφθαλμολογικό
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Αττικής καθώς και φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες, να συνοδεύσουν τα παιδιά για προληπτική εξέταση.
Το πρόγραμμα είναι:
Παρασκευή 17/02/2012 ώρες λειτουργίας 9πμ – 9μμ
Σάββατο 18/02/2012 ώρες λειτουργίας 10πμ – 6μμ
Κυριακή 19/02/2012 ώρες λειτουργίας 10πμ – 6μμ
Μετά την ολοκλήρωση της δράσης στην πλατεία Συντάγματος θα συνεχίσουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επόμενοι σταθμοί μας μέχρι και τον Απρίλιο είναι: Κύθηρα, Κως, Πάτμος, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη.
Καλούμε τους τοπικούς φορείς (περιφέρειες, δήμοι, κοινότητες), τις δ/νσεις α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης, τους ιατρικούς συλλόγους, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να εντάξουμε την περιοχή τους στο ετήσιο πλάνο προληπτικής ιατρικής.
(Τηλ.επικοινωνίας: 2107483655 – 2107484010 – E-mail: medical@hamogelo.gr)
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής από το 2002.
Σήμερα, διαθέτουμε τρεις κινητές ιατρικές μονάδες:
Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής
Κινητή Διαγνωστική Οφθαλμολογική και Ακουολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής
Η δράση αυτή υλοποιείται υπό την Αιγίδα των συναρμόδιων Υπουργείων: Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Οι Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής είναι στελεχωμένες με εθελοντές γιατρούς καθώς και κοινωνικό λειτουργό και νοσηλεύτρια του Οργανισμού μας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση:
http://www.hamogelo.gr/7-1/869/Prolhptikh-Iatrikh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου