Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μαλακά μπισκότα βουτύρου


Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο.
Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.


Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.


Υλικά


Για 50 κομμάτια


1 πακέτο βούτυρο Κερκύρας
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 αυγό
Χυμός από δύο πορτοκάλια
Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλεύρι μαλακό

sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου