Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Βρήκε αιχμηρό αντικείμενο στην πάνα του μωρού της!

Έκπληκτη η Claire Swinburn από το Converrty της Αγγλίας βρήκε ένα ξύλινο αιχμηρό αντικείμενο...

μέσα στην πάνα της 13 μηνών κόρης της Peyton.

«Προσπαθούσα να αλλάξω την Peyton όταν άνοιξα την πάνα και είδα το ξύλο που έκοβε και από τις μεριές του… Κοιτώντας προσεκτικότερα διαπίστωσα πως ήταν κάτι σαν μεγάλη οδοντογλυφίδα. Εξοργίστηκα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσε να τραυματίσει την κορούλα μου…» σημείωσε η ίδια.

Η Claire Swinburn αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στην κατασκευάστρια εταιρεία Huggies, η οποία και της προσέφερε σας αποζημίωση κουπόνια αξίας 20 λιρών.

Η εταιρεία από μεριά της είπε πως θα ερευνήσει το περιστατικό αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των καταναλωτών.

24wro.blogspot

1 σχόλιο:

  1. Καλώς ορίσατε στο στάδιο του μωρού σας
    Το μωρό σας έφτασε επιτέλους - τώρα ξεκινά η πραγματική περιπέτεια! Η δραστήρια κοινότητά μας είναι γεμάτη από άτομα σαν κι εσάς, τα οποία ανακαλύπτουν το θαυμαστό, ποικίλο και απολαυστικό κόσμο των μωρών τους. Αν χρειάζεστε βοήθεια με το θηλασμό, αν έχετε κάποια συμβουλή που θέλετε να μοιραστείτε για καλύτερο ύπνο τα βράδια ή αν απλά θέλετε να μοιραστείτε τη νέα γκριμάτσα του μωρού σας με τον... υπόλοιπο κόσμο, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

    Νέα από άτομα σαν κι εσάς

    Η κοινότητά σας: 16850 μέλη
    47 μωρά πρόκειται να γεννηθούν αυτήν την εβδομάδα - εγκυμοσυνη
    133 νέα μέλη αυτήν την εβδομάδα

    Συνομιλήστε με άτομα που είναι σε ενδιαφέρουσα

    Είναι εύκολο και δωρεάν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και το καλύτερο είναι ότι θα βρείτε πολλούς ανθρώπους, σαν κι εσάς, έτοιμους να μοιραστούν συμβουλές και υποστήριξη.

    βρεφικά είδη | βρεφικές πάνες | βρεφική πάνα |πανα

    Στο Libero Club θα γνωρίσετε τους καλύτερους ειδικούς στα θέματα ανατροφής των παιδιών - άλλους μπαμπάδες και μαμάδες. Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο για το δικό σας στάδιο και μοιραστείτε συμβουλές και εμπειρίες - όλοι ανυπομονούν να σας γνωρίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή