Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ρόδος: 13χρονη έμεινε έγκυος μετά από βιασμό


Δεν μπορούν να συνέλθουν οι γονείς της 13χρονης μαθήτριας, που έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο στην Ρόδο.


Όπως σας είχαμε πει από χθες η ιστορία είναι συγκλονιστική, αφού ο 30χρονος βιαστής άφησε έγκυο το κοριτσάκι της Γ’ Γυμνασίου και το ανάγκασε να κάνει έκτρωση κάτω από επικίνδυνες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, όταν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυο την οδήγησε σε έναν γνωστό του γυναικολόγο, ο οποίος της έκανε έκτρωση χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της σε ένα ιατρείο που δεν διέθετε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 30χρονος είχε βιάσει επανειλημμένως το ανήλικο κορίτσι. Το καλοκαίρι ήταν η πρώτη τραγική εμπειρία της μικρής, όταν ο ίδιος την ακολούθησε στην παραλία του νησιού και την βίασε. Τότε άρχισε ο Γολγοθάς της. Από τότε την εκβίασε ότι θα μιλήσει για την «σχέση» τους στους γονείς της και την ανάγκαζε σε σεξουαλική συνεύρεση χωρίς προφυλάξεις.

Όταν όμως η κοπέλα έμεινε έγκυος όλα άλλαξαν… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος τρομοκρατήθηκε και την οδήγησε στον «χασάπη» - γιατρό.

Σοκαρισμένοι οι γονείς από τον φάκελο με το υπερηχογράφημα

Μετά την έκτρωση φαίνεται ότι οι σχέσεις τους διεκόπησαν, όμως ήρθαν όλα στην φόρα χάρη στην παρέμβαση κάποιου 13χρονου. Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr το παιδί αναγκάστηκε να ομολογήσει το τι είχε συμβεί στους γονείς του όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους ένα φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους!!!

Αμέσως μετά κατήγγειλαν το περιστατικό και τώρα ο 30χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνης.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου