Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κρήτη: Στο φως μια ακόμη υπόθεση παιδεραστίας


Κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων και κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού παραπέμπεται ένας ακόμα άνδρας από την Κρήτη, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.



Πρόκειται για 30χρονο από το Ηράκλειο, την παραπομπή του οποίου αποφάσισε ομόφωνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο βούλευμα είναι καταπέλτης για τον νεαρό ιδιωτικό υπάλληλο.


Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε πριν από ενάμιση χρόνο, ύστερα από καταγγελίες γονέων ανήλικων παιδιών.


Ο 30χρονος ανήκε στο φιλικό περιβάλλον των οικογενειών και έτσι είχε την δυνατότητα, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί, να συναντιέται με τα παιδιά και κάποιες φορές να τα φιλοξενεί στο σπίτι του.


Άλλωστε το προφίλ του παρέπεμπε σε έναν άνθρωπο εξαιρετικά ευγενικό, χαμηλών τόνων που είχε αδυναμία γενικότερα στα παιδιά.


Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά, ισχυριζόμενος ότι τα αγαπούσε, γι' αυτό και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.


Να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.


Το περιεχόμενο του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν αποκρουστικό.
Με πληροφορίες από το cretalive.gr


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου