Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ιδανικές λύσεις για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας


Αλλάξτε τους χρωματικούς συνδυασμούς στο φετινό χριστουγεννιάτικό σας δέντρο και κάντε το παλιό σας δέντρο καινούργιο...







Έχετε βαρεθεί τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου σας δέντρου που είναι πια παλιά και κλασσικά; Κάνετε βόλτα στα μαγαζιά και σας βομβαρδίζουν κάθε χρόνο με καινούρια στολίδια;


Ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή μετά από χρόνια χωρίς να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα. Ξεφύγετε από τις κλασσικές μπάλες σε χρώματα πράσινο, κόκκινο και χρυσό και βάλτε έμπνευση σε χρωματικούς συνδυασμούς που να ταιριάζουν με τα χρώματα από τα έπιπλα και τα υφάσματα στο σπίτι σας. Μερικοί προτεινόμενοι χρωματικοί συνδυασμοί που ξεχωρίζουν και δίνουν καταπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι οι εξής:


Άσπρο – μαύρο
Ανοιχτό πράσινο – τυρκουάζ
Μωβ ή ροζ – ασημί
Καφέ – χρυσό ή τυρκουάζ
Πορτοκαλί – κίτρινο ή ροζ
Ροζ – πράσινο


Τα άσπρα λαμπάκια ταιριάζουν με όλους τους παραπάνω συνδυασμούς και σε κάποιους από αυτούς τολμήστε και τα μπλε για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.


Αν σας αρέσουν τα πολύ φορτωμένα δέντρα, προσθέστε γιρλάντες, λουλούδια κρύσταλλα ή διάφορα υφάσματα ή ακόμα παιχνίδια και γλειφιτζούρια αν έχετε παιδάκια. Προσοχή όμως μη ξεφύγετε των τριών χρωμάτων σε συνδυασμό. Έτσι όσο και να φορτώσετε το δέντρο σας θα είναι ατμοσφαιρικό και ξεχωριστό.


Φυσικά θα πείτε ότι για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν πολλά χρήματα. Γι αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξτε όλα σας τα στολίδια. Δύο οικονομικές λύσεις είναι οι εξής:


Να ντύσετε τις παλιές σας μπάλες με μοντέρνα υφάσματα σε πλούσια χρώματα και να πάρετε μερικά νέα στολίδια σε άλλα χρώματα και σχήματα.


Ή να κρατήσετε μία απόχρωση από τα στολίδια σας και να ανανεώσετε τα υπόλοιπα με μία καινούρια από τους παραπάνω συνδυασμούς.


Ένα background με χριστουγεννιάτικη μουσική θα ολοκληρώσει την ατμόσφαιρα στο στόλισμα.
queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου