Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Οργανωθείτε για τις γιορτές!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!





Προετοιμάστε τον κατάλογο με τα δώρα σας από τώρα. Μπορεί να μην έχετε ακόμα καταλήξει στο τι δώρο θα επιλέξετε και για ποιον, αλλά η καταγραφή των ονομάτων των φίλων και των συγγενών σας, θα οργανώσει τη σκέψη σας. Κάθε φορά που σας έρχεται στο μυαλό κάποια ιδέα για δώρο σημειώστε την δίπλα στο όνομα.
Σε ποιους σκοπεύετε να στείλετε Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Καταγράψτε τα ονόματά τους, προμηθευτείτε κάρτες και γραμματόσημα και συγκεντρώστε τις διευθύνσεις τους.
Έχετε καλεσμένους για φαγητό φέτος στις γιορτές; Σχεδιάστε το μενού από τώρα. Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή! Αν σχεδιάζετε να ετοιμάσετε κάποια νέα συνταγή, έχετε όλο το χρόνο να τη δοκιμάσετε μέχρι τις γιορτές.
Τι Χριστουγεννιάτικα γλυκά θα φτιάξετε φέτος; Επιλέξτε τις συνταγές που θα χρησιμοποιήσετε και ετοιμάστε τον κατάλογο με τα υλικά. Κάποια από τα υλικά μπορείτε να αρχίστε να τα προμηθεύεστε από τώρα! (π.χ ζάχαρη, αλεύρι…) Έτσι θα αποφύγετε τους φουσκωμένους λογαριασμούς στο τέλος της χρονιάς!
Μήπως υπάρχουν αγορές που προγραμματίζετε να κάνετε μέσω internet; Τώρα είναι η ώρα για να δώσετε τις παραγγελίες σας – ειδικά αν πρόκειται για παραγγελίες που θα έρθουν από το εξωτερικό. Έτσι θα αποφύγετε τις καθυστερήσεις τις τελευταίας στιγμής λόγω ελλείψεων ή φόρτου εργασίας στα ταχυδρομεία.
Εσείς έχετε να προτείνετε άλλα μυστικά για οργανωμένες και ξέγνοιαστες γιορτές;
Καλές γιορτινές προετοιμασίες!


sheblogs.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου