Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Μικρός Πρίγιπας ΙΙ στο Ψηφιακό Πλανητάριο


Τη φανταστική περιπέτεια «Ο Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ» παρουσιάζει για τους μικρούς του φίλους το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 5 Οκτωβρίου.

Η νέα παράσταση βρίσκει τον Μικρό Πρίγκιπα να επιστρέφει στο σπίτι του τον Αστεροειδή Β612, μετά την περιήγησή του στο Σύμπαν και το Ταξίδι στη Γη, όπου ανακαλύπτει ότι το αγαπημένο του Τριαντάφυλλο λείπει. Συντροφιά με την Αλεπού, θα περιπλανηθεί ανάμεσα στον Πλανήτη του Χρόνου, του Βοσκού και της Μουσικής με την πίστη ότι κάπου εκεί θα το βρει. «Ο Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ» είναι μια νέα τρυφερή περιπέτεια, μια εντυπωσιακή παράσταση που παρουσιάζει το νυχτερινό όνειρο ενός παιδιού. Τα υπέροχα γραφικά, η όμορφη μουσική και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα αποτυπώνονται στον τεράστιο θόλο του Πλανηταρίου με τρόπο μοναδικό.
Η παράσταση αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία για τα μικρά παιδιά να επισκεφθούν για πρώτη φορά το Πλανητάριο, να ξεναγηθούν στο διάστημα και να αγαπήσουν έναν χώρο ψυχαγωγικής επιμόρφωσης. Για το λόγο αυτό η παράσταση ξεκινά με μια ειδικά μελετημένη ξενάγηση, η οποία ταξιδεύει τους νεαρούς θεατές στις εσχατιές του Σύμπαντος με τρόπο απλό και ταυτόχρονα ευχάριστο και δημιουργικό.
Το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην Ελληνική μεταγλώττιση φέρει την υπογραφή των: Δημήτρης Πιατάς – Αλεπού, Θάνος Παπαϊωάννου – Μικρός Πρίγκιπας, Yρώ Λούπη – Τριαντάφυλλο, Κώστας Σεραφειμίδης – Βοσκός, Γιάννης Στεφόπουλος – Ωρολογοποιός, ενώ τη Σκηνοθεσία της Μεταγλώττισης υπογράφουν οι Αργύρης Παυλίδης και Μαρία Ζερβού.
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με την αφορμή της νέας ψηφιακής παράστασης, το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο διοργανώνει ορισμένες εκδηλώσεις έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους:
• Ειδικές παραστάσεις με δωρεάν είσοδο για το κοινό θα πραγματοποιηθούν στις 19:30, 20:10, 20:50 καθώς και 21:30.
Τα δελτία, που είναι απαραίτητα για την είσοδο θα ξεκινήσουν να μοιράζονται από τις 18:30 της ίδιας ημέρας και έως εξαντλήσεως των θέσεων.
• Εγκαίνια της Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν το Ταξίδι του Ανθρώπου στο Διάστημα», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τo Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, καθώς και την Πανελλήνια Ένωση Ρώσων Μεταναστών στην Ελλάδα.
Η Έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την αποστολή του Γιούρι Γκαγκάριν – του πρώτου ανθρώπου – στο Διάστημα και ως στόχο έχει να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να εμπνευστούν από τις προσπάθειες του ανθρώπου να γνωρίσει το Σύμπαν που μας περιβάλλει. (Διάρκεια Έκθεσης: 3 -15 Οκτωβρίου).
Ίδρυμα Ευγενίδου-Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
Λεωφ. Συγγρού 387 (είσοδος από οδό Πεντέλης 11) Π.Φάληρο
Τηλ: 210 9469600

infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου