Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Χάθηκε "πρωτάκι" από το Δημοτικό και ειδοποίησαν άλλη μάνα


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο στα προάστια της Πάτρας. Ένας μικρός μαθητής της πρώτης του Δημοτικού «εξαφανίστηκε» από το Σχολείο, πλην όμως οι δάσκαλοι δεν ειδοποίησαν τη μητέρα του για το περιστατικό, αλλά τη μάνα ενός άλλου μαθητή!


Η «εξαφάνιση» του μικρού μαθητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, συνέβη την ώρα της γυμναστικής. Αμέσως μόλις ο γυμναστής αντιλήφθηκε το γεγονός σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε ο δάσκαλος της τάξης και ο διευθυντής, οι οποίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση του παιδιού. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και η μητέρα του.

Όμως όπως φαίνεται οι δάσκαλοι πάνω στον πανικό τους, δεν τηλεφώνησαν στην μητέρα του «μικρού εξερευνητή», αλλά μια άλλη μητέρα της οποίας ο γιος επίσης φοιτά στην Α' τάξη του Σχολείου!

Η γυναίκα, όπως είναι λογικό υπέστη σοκ και έσπευσε στο σχολείο. Εκεί όμως την περίμενε άλλη μια έκπληξη, αυτή τη φορά ευχάριστη. Το παιδί της, που οι δάσκαλοι το είχαν... εξαφανισμένο έπαιζε με τους συμμαθητές τους στο προαύλιο!

Μόλις το ανακοίνωσε στους δασκάλους, ήταν η σειρά τους να πάθουν νέο σοκ. Οι έρευνες συνεχίστηκαν τόσο μέσα στο σχολείο όσο και στη γειτονιά γύρω από το κτίριο για να ανακαλυφθεί τελικώς ο μικρός κρυμμένος στις τουαλέτες του σχολείου!

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου