Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Επίσημη ανακοίνωση των Lidl για τα μολυσμένα κρέατα


 Μετά το σάλο που ξέσπασε με τα μολυσμένα κρέατα που εντοπίσθηκαν σε κατάστημα της Lidl Hellas στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Για δύο κατεψυγμένα προϊόντα βοδινού κιμά με την εμπορική επωνυμία "Marvest" του γερμανού προμηθευτή Vion υπάρχει η υποψία παρουσίας του βακτηρίου Escherichia coli. Η Lidl Hellas για προληπτικούς λόγους έχει ήδη αποσύρει άμεσα τα παραπάνω προϊόντα από τους χώρους πώλησης.
Οι αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα έχουν την υποψία παρουσίας του βακτηρίου Escherichia coli για τα προϊόντα με κιμά από βοδινό κρέας του προμηθευτή Vion. Η εταιρία παραγωγής είναι μία διεθνής εμπορική επιχείρηση διανομής προϊόντων κρέατος. Αναφορικά με την Lidl Hellas η παραπάνω ενημέρωση ενδεχομένως να αφορά στους παρακάτω κωδικούς:
"Κατεψυγμένος κιμάς από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 γρ. με την εμπορική επωνυμία "Marvest". Το εν λόγω προϊόν έχει ημερομηνία λήξεως 06.11.2011 (παρτίδα L 91185010) και οβάλ σφραγίδα έγκρισης της εγκατάστασης DE NW EV-304EG."
"Κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας με την εμπορική επωνυμία "Marvest" σε κλειστή συσκευασία των 1000 γρ. Το εν λόγω προϊόν έχει ημερομηνίαλ ήξεωςς 08.11.2011 (παρτίδα L 1102BT) και οβάλ σφραγίδα έγκρισης της εγκατάστασης DE EV-37 EG."
Η Lidl Hellas κατόπιν ενημέρωσης των αρχώ και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών αντέδρασε άμεσα αποσύροντας τα παραπάνω προϊόντα από τους χώρους πώλησης».
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου