Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Toddlers and Tiaras: Ριάλιτι ομορφιάς για 5χρονες!

Μόλις πέντε χρονών κορίτσια παίρνουν μέρος σε καλλιστεία για ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης.
Τόνοι μεικ απ, χτενίσματα υπερπαραγωγή, φορέματα ραμμένα μόνο για εκείνες, αλλά όλες οι υποψήφιες είναι μόλις μεταξύ τεσσάρων και πέντε ετών. Μπορεί να μην έχουν μάθει την άλφα βήτα ξέρουν όμως πώς να ποζάρουν!

"Η δεσποινίς Ίντεν Γούντ, έχει ξανθά μαλλιά και μεγάλα μπλε μάτια. Της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει, να κολυμπά. Η δεσποινίς Τερολίν έχει κόκκινο ξανθά μαλλιά και θαλασσί μάτια". Αυτά αναφέρονται, μεταξύ πολλών άλλων, στο ριάλιτι του αμερικανικού δικτύου TLC (Τoddlers and Tiaras) ή αλλιώς την προσωποποίηση των μικρομέγαλων κοριτσιών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο ριάλιτι φυσικά και έχει... διδακτικό χαρακτήρα αφού τα μικρά κορίτσια γαλουχούνται με τέτοια ιδανικά. Σε αυτό ακούγονται ατάκες όπως ότι «σήμερα η ομορφιά είναι πολύ σημαντική» ή κοριτσάκια να τα ρωτάνε τι θα κάνουν και να απαντούν άμεσα και με περισσή αυτοπεποίθηση: «θα κάνω μπάμ, θα κερδίσω!».

Η αναμέτρηση είναι σκληρή και μάλιστα η μια μπέμπα είναι έτοιμη να... ξεμαλλιάσει την άλλη. Έπαθλο για τη νικήτρια, που αναδείχθηκε η Ιντεν Γουντ από το Άρκανσο; Εκτός φυσικά από την πολυπόθητη τιάρα, το συγκλονιστικό ποσό των... 1.000 δολαρίων, που ίσα – ίσα φτάνουν για τα καλλυντικά του επόμενου μήνα.

Πάλι καλά που τέτοια δεν έχουμε δει (ακόμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις) στην ελληνική τηλεόραση. Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε; Αλλά φυσικά, η πρωταρχική ευθύνη ανήκει σε αυτούς τους γονείς που εκθέτουν έτσι τα παιδιά τους...



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου