Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Είναι αυστηρός πατέρας ο Brad;


«Μου αρέσει ο ποιοτικός κινηματογράφος αλλά δεν λέω όχι και στα εμπορικά πράγματα. Απλώς, από μικρό παιδί, αναζητούσα πάντα το διαφορετικό, μου άρεσε να κάνω πράγματα πέραν των συνηθισμένων.» δήλωσε ο...
Brad Pitt στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες μιλώντας για τη νέα του ταινία " Το δέντρο της ζωής". Ο σκηνοθέτης της ταινίας Τέρενς Μάλικ, ήταν απών από την χθεσινή παρουσίαση της ταινίας και ομως οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Brad γι’ αυτόν και πως ειναι να δουλεύεις μαζί του. «Του αρέσει να αρπάζεται από το τυχαίο, αντί να δουλεύει μέσα στον πλήρη προγραμματισμό. Ο Τέρενς Μάλικ εργάζεται σαν να κρατά δίχτυ που μαζεύει πεταλούδες»
Ο Brad μεγάλωσε σε χριστιανικό περιβάλλον αλλά όπως ο ίδιος είπε έχει πολλά άλυτα θέματα με την θρησκεία: «Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι ο Θεός έχει όλες τις απαντήσεις αλλά σήμερα δεν είμαι και τόσο βέβαιος. Προτιμότερο να μην μπούμε σε αυτήν συζήτηση, έχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα και δεν είναι της ώρας».
Ερωτώμενος για τον ρόλο του αυστηρού πατέρα που υποδύεται στην ταινία αρχικώς αστειεύθηκε λέγοντας ότι ως πατέρας κτυπά τα παιδιά του και δεν τα ταΐζει αλλά μετα είπε ότι ένιωθε άβολα στον ρόλο.
Η συμπρωταγωνίστριά του, η Τζέσικα Τσαστέιν είπε ότι ο Brad ένιωθε πολύ άσχημα παίζοντας τον αυστηρό πατέρα επειδή στην πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου