Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αυτό το έμβρυο ήθελε να ζήσει!

Ο γυναικολόγος «την πάτησε» (για δεύτερη φορά) όμως και το μωράκι που τελικά θα δει το φως της ζωής αποδείχθηκε πολύ τυχερό!
Μια 30χρονη ζήτησε από τον ώριμο και γνωστό γυναικολόγο να προχωρήσει σε άμβλωση, αλλά εκείνος όπως αποδείχθηκε δεν τα κατάφερε και η γυναίκα όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά…


θα φέρει στον κόσμο το ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορούσε!Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 4 μήνες η συγκεκριμένη γυναίκα διαπίστωσε πως ήταν έγκυος και θέλησε να προχωρήσει σε άμβλωση, αφού πρώτα συνεννοήθηκαν με τον σύζυγό της πως δεν ήθελαν και τρίτο παιδί στην οικογένειά τους. Απευθύνθηκαν σε έναν πασίγνωστο γυναικολόγο και μετά από λίγες ημέρες η επέμβαση έγινε σε κλινική της πόλης και μάλιστα (όπως διαβεβαιώθηκε το ανδρόγυνο) χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η γυναίκα συνέχισε την ζωή της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όμως, μετά από λίγες ημέρες άρχισε και πάλι να ταλαιπωρείται από ανεξήγητες οχλήσεις. Αρχικά ο νους της πήγε σε κάποιες παρενέργειες της έκτρωσης, όμως όσο περνούσαν οι μέρες διαπίστωνε… αύξηση του βάρους της με παράλληλη αύξηση του όγκου της κοιλιακής χώρας.

Εσπευσμένα μετέβη στον γυναικολόγο της ο οποίος μετά το υπερηχογράφημα διαπίστωσε με έκπληξή του πως στην κοιλιά της γυναίκας βρισκόταν ένα έμβρυο 4 μηνών! Η γυναίκα κοιτούσε απορημένη τον γιατρό κι εκείνος με τη σειρά του το υπερηχογράφημα! Μετά από λίγο κατάλαβαν και οι δύο τι είχε συμβεί. Η 30χρονη κυοφορούσε δίδυμα, ο γιατρός που έκανε την άμβλωση φαίνεται πως κατάφερε να αφαιρέσει μόνο το ένα από τα δύο έμβρυα. Λες και το ένα είχε τέτοιο πάθος να ζήσει που «κρύφτηκε» από το νυχτέρι!



http://frappedoupoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου