Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ένας απελπισμένος μαθητής...


Διαβάστε παρακάτω κάποια λόγια ενός απελπισμένου μαθητή που έχει αηδιάσει με την επικρατούσα κατάσταση...

 
(Αξιότιμη κύρια) Διαμαντοπούλου και λοιποί παράγοντες,
 
Θέλω να σας συγχαρώ που καταφέρατε να καταστρέψετε το μόνο αξιοκρατικό θεσμό που είχε απομείνει σε αυτή την εξαχρειωμένη χώρα. Δεν θα σχολιάσω τον βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων..
 
Είναι δικαίωμά σας να θέλετε να καταστρέψετε την ψυχολογία όλων των παιδιών, να κατακεραυνώσετε όλα τα όνειρα που έχουμε ως έφηβοι. Είναι ακόμα δικαίωμα σας να θέλετε να καταστρέψετε το εκπαιδευτικό σύστημα που επικρατεί έως τώρα για να παρουσιάσετε «και καλά» σαν σωτήριο την καινούρια αηδία που θεωρείται εκπαιδευτικό σύστημα (που δεν ενισχύει καθόλου την ύπαρξη ελέγχου στους καθηγητές)...
 
Δεν έχετε όμως το δικαίωμα εσείς, και όταν λέω εσείς εννοώ όλους τους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που αποτελούν την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, να «ΠΟΥΛΑΤΕ» τα θέματα των πανελλαδικών για 50.000 ευρώ μια μέρα πριν τις Πανελλήνιες. Πιο συγκεκριμένα θεωρείται ανεπίτρεπτο ένα μεγάλο ποσοστό της Αθήνας να γνωρίζει τα θέματα των Πανελλαδικών στα μαθηματικά κατεύθυνσης.
 
Επιπλέον θεωρείται ανεπίτρεπτο να δίνετε τα θέματα στα παιδιά, να ξεκινάνε αυτά να γράφουν μαθηματικά γενικής και μετά από 10 λεπτά να θυμάστε να τα αποσύρετε. Και έτσι κάποια «Τυχερά» όπως αποκαλούν κάποιοι σχολεία να έχουν μισή ώρα να σχολιάσουν τα θέματα και να βρούνε τη λύση. Αυτό ονομάζεται αθέμιτος ανταγωνισμός και ξεκινάει από το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας που επιλέγει άτομα τα οποία χρηματίζονται για να δώσουν τα θέματα.
 
Συγχαρητήρια λοιπόν κυρία Διαμαντοπούλου και λοιποί παρατρεχάμενοι που υποβοηθάτε σε όλη αυτή την εξαθλίωση. Συγχαρητήρια που καταστρέψατε το μοναδικό θεσμό που λειτουργούσε αξιοκρατικά. Τέλος συγχαρητήρια που δώσατε την ευκαιρία στα παιδιά που πάνε στα «ΜΕΓΑΛΑ» φροντιστήρια να έχουν εξασφαλίσει μία θέση στο πανεπιστήμιο μία μέρα πριν δώσουν εξετάσεις. Συγχαρητήρια...
 
Ένας απελπισμένος μαθητής
 
 
 
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου