Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κοριτσάκι περιμένει η Πέγκυ Ζήνα


Το υπερηχογράφημα απεφάνθη: κορίτσι!
Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα θα υποδεχτούν σε λίγους μήνες το κοριτσάκι τους, που θα κάνει τη ζωή τους ακόμα πιο ευχάριστη. Και μπορεί οι γονείς να μη γνώριζαν το φύλο του παιδιού, αλλά… ο νονός Ηλίας Ψινάκης είχε προαποφασίσει το όνομά του.

Πριν από λίγες μέρες χάρηκε όταν το τραγούδι που επέλεξε να τραγουδήσει ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike στη Eurovision διέψευσε τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι το «Watch My Dance» δεν θα περάσει στον τελικό.

Χθες το απόγευμα όμως ο Γιώργος Λύρας πήρε τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του, όταν έμαθε ότι η σύζυγός του Πέγκυ Ζήνα θα γεννήσει κοριτσάκι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι χθες το απόγευμα είχε κανονίσει να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια υπερηχογράφημα. Η συγκίνηση των μελλοντικών γονέων χτύπησε κόκκινο όταν ο γυναικολόγος τούς είπε «κορίτσι». Η αλήθεια είναι ότι Γιώργος και Πέγκυ ήθελαν πολύ ένα παιδί και δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ως προς το φύλο του.

Ωστόσο χάρηκαν πάρα πολύ γιατί δικαιώθηκε ο κουμπάρος τους Ηλίας Ψινάκης, που θα γίνει και νονός της κορούλας τους. Ο δαιμόνιος μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος είχε… προαποφασίσει πως θα ονομάσει το παιδί Ηλέκτρα.

Μάλιστα, όταν του έλεγαν να περιμένει μέχρι να μάθουν το φύλο του παιδιού, αυτός έλεγε με το γνωστό ύφος του πως «εγώ θα το πω Ηλέκτρα»!

Ετσι, καθώς ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα έφευγαν χθες από το ιατρείο ενημέρωσαν τον κουμπάρο τους πως ο πελαργός θα φέρει τον Οκτώβριο την Ηλέκτρα Λύρα.

Με το καλό και να είναι ευτυχισμένη σε όλη τη ζωή της!

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου