Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Την πρώτη της βόλτα με το μωρό έκανε η Φαίη Σκορδά

Την πρώτη της βολτούλα με το μικρό Γιάννη έκανε η Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια που γέννησε πρόσφατα, άδραξε την ευκαιρία, έβαλε τον Λιάγκα Junior στο καρότσι, πήρε τη μαμά της –Εύα- για βοήθεια, και πήγαν στη Βουλιαγμένη.

Από την πρώτη έξοδο του Λιάγκα Junior απουσίαζε ο μπαμπάς –Γιώργος Λιάγκας-, ο οποίος την εβδομάδα που μας πέρασε, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Αυτό πάντως που εντυπωσίασε άπαντες, ήταν η σιλουέτα της Φαίης! Μπορεί να πέρασαν μόλις 27 μέρες από τότε που γέννησε, και όχι μόνο έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πάνω της που να μαρτυρά ότι έγινε πρόσφατα μανούλα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό “Hello”, Φαίη και Γιάννης , αφού βόλταραν με το καρότσι στους δρόμους της Βουλιαγμένης, έκαναν και μια στάση σε παντοπωλείο της περιοχής για να προμηθευτούν τ’ απαραίτητα λίγο πριν επιστρέψουν ξανά σπίτι.

Όσο για την «παράδοση» που θέλει τη λεχώνα να σαραντίζει πριν κάνει την πρώτη της έξοδο με το μωρό; η Φαίη την αψήφησε, ενώ δεν φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένη να μην κρυώσει το μωρό αφού το θηλάζει και ξέρει πολύ καλά ότι ο θηλασμός προστατεύει άριστα το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου