Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Συμβουλές σχετικά με τη συνταγή για τα μπισκότα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

  • Σας συμβουλεύω να τα ξηροψήσετε καλά μέχρι να πάρουν ένα καφέ χρώμα.
  • Μην ξεχάσετε να ανοίξετε τρυπούλα στα σχέδια σας πριν τα ψήσετε για να μπορέσετε μετά να τα κρεμάσετε...
  • Τρυπούλα μπορείτε να ανοίξετε με ένα καλαμάκι.
  • Για τον στολισμό των μπισκότων φτιάξτε γλάσσο μόνες σας (άχνη με νερό πανεύκολο).

Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου