Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πειθαρχική έρευνα για τον παππού που παροτρύνει τον εγγονό του να σκοτώσει Τούρκους και κομμουνιστές

Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε εναντίον του δημοσίου υπαλλήλου ο οποίος παρουσιάζεται σε βίντεο να παροτρύνει τον τετράχρονο εγγονό του να σκοτώσει του Τούρκους και κομμουνιστές.




Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης έστειλε ήδη τον φάκελο της υπόθεσης πίσω στην Αστυνομία και ζήτησε να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και μάλιστα έδωσε κατευθύνσεις να για τα αδικήματα που αφορούν ρατσιστικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης θα ζητήσει από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος.


Η υπόθεση όμως δεν φαίνεται να σταματά εδώ αφού και η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, επιρρίπτει ευθύνες στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αφού μέχρι σήμερα καμιά κρατική υπηρεσία δεν ενεπλάκη για να δει το παιδί και την οικογένειά του. Η κα. Κουρσουμπά ζητά την άμεση εμπλοκή των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας στην υπόθεση ωστόσο οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας δεν μπορούν να επέμβουν χωρίς να έχει υποβληθεί καταγγελία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_5796.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου