Τα ζυμαρικά είναι αγαπημένη γεύση των παιδιών.....
Υλικά
500 γραμμ. χυλοπίτες
250 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
3 κουτ. σούπας φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν, σουρώνουμε και βάζουμε σε πιρέξ.
Ενώ είναι ακόμα ζεστές, προσθέτουμε το γιαούρτι, το δυόσμο, το σκόρδο, τρίβουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
Σκεπάζουμε το πιρέξ με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες μέχρι να αναμειχθούν τα αρώματα όλων των υλικών. Τώρα είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου